NIEUW; Voorschoten, Schoolstraat 67 B

Beschrijving

Dit prachtige driekamerappartement beschikt over alle luxe die u zich kan wensen. De woning is voorzien van luxe badkamer, keuken en woonkamer. Het appartement beschikt over een WTW-installatie.

Winkels, supermarkten, scholen, diverse binnen- en buitensportfaciliteiten, NS station, bussen en uitvalswegen(A4/A44/N11) zijn in de directe nabijheid. Leiden en het Bio Science Park zijn per fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Den Haag en Amsterdam zijn aan te reizen binnen 30 minuten.

Entree complex, met brievenbussen en bellentableau met intercom, centrale opgang, het trappenhuis brengt u naar de overloop op de 1e verdieping. Via de overloop loopt u via buiten door naar het entree van de woning. Ook treft u hier meteen de buitenruimte (20m²) aan.

Via de voordeur komt u in de lange gang. Deze gang biedt toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde, de toiletruimte, de badkamer voorzien van ligbad, douchecabine en enkele wastafel, de stookruimte/wasruimte met CV-ketel, WTW-installatie en de wasmachineaansluiting. Vanuit de hal komt u in de royale en lichte woonkamer (43m²) met moderne open keuken voorzien van vaatwasser, combi-oven en grote koelkast en vriezer.

Bijzonderheden:

  • Super zonnige buitenruimte aan de voorzijde.
  • Dit appartementencomplex is in uitzonderlijk goede staat van onderhoud.
  • Eigen berging op de begane grond 2×3 m voorzien van elektra.
  • Service kosten €30,- (elektra + schoonmaak algemene ruimtes).
  • Beschikbaar per direct.

Type woning: 3 kamer appartement
Straat: Schoolstraat 67 B
Wijk: Centrum
Plaats: Voorschoten
Huurprijs per maand: € 1.275,00 exclusief G/W/L
Oplevering: leeg
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Balkon: aanwezig